Varstvo osebnih podatkov

Preberi še:

V družbi SODO d.o.o. se zavedamo pomena varovanja vaše zasebnosti, zato si prizadevamo, da so vaši osebni podatki pri nas zaščiteni. Oblikovali smo pravila in postopke ter vzpostavili tehnične in organizacijske ukrepe, s katerimi zagotavljamo ustrezno raven varnosti pri obdelavi osebnih podatkov.

Družba SODO, kot distribucijski operater električne energije, obdeluje vaše osebne podatke, ki so povezani z uporabo distribucijskega omrežja električne energije, kjer nastopate kot uporabnik distribucijskega sistema, kadar ste lastnik ali solastnik merilnega mesta ali plačnik omrežnine in prispevkov.

Informacije o tem, katere vrste osebnih podatkov zbiramo in obdelujemo ter za kakšen namen, smo za vas pripravili v Politiki zasebnosti. Ta vključuje tudi informacije o vaših pravicah, ki jih imate iz naslova varstva osebnih podatkov.

Podatke, ki jih zbiramo ob obisku naših spletnih strani in o piškotkih, ki jih uporabljamo, si lahko več preberete tukaj.

Če imate vprašanja, povezana z obdelavo vaših osebnih podatkov ali z uresničevanjem vaših pravic v zvezi z obdelavo osebnih podatkov, lahko stopite v stik z našo pooblaščenko za varstvo osebnih podatkov (DPO):

Romana Kerec Osrajnik

mail: dpo(at)sodo.si

telefon: (08) 200 17 39

Spletna stran uporablja piškotke za personalizacijo in analizo prometa.